En evidensbaseret og effektiv metode

Oplever du, at du bruger meget tid og energi på at bekymre dig? At du har tankemylder og fyldes af mange negative tanker? At dine tanker og bekymringer sommetider afholder dig fra at træffe beslutninger – eller måske helt fra at gøre de ting, du ellers gerne ville?

Kan du svare ja til ovenstående, så kan metakognitiv terapi meget vel være noget for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en snak om, hvordan jeg som psykolog kan hjælpe dig med metakognitiv behandling i København.

Metakognitiv terapi København
Kognitiv psykolog København

Til dig, der ønsker, at dine bekymringstanker skal fylde noget mindre i dit liv

Hvad er metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi er den nyeste behandlingsform inden for den kognitive terapi og metode. Den er evidensbaseret og har veldokumenteret effekt som behandlingsform af rigtig mange tilstande, herunder bl.a. stress, depression og angst. Metoden er ret anderledes end klassisk kognitiv terapi.

Jeg har virkelig gode erfaringer med metoden. Ofte kræver det kun enkelte konsultationer, før de fleste oplever en markant effekt. Metakognitiv terapi kan hjælpe dig med at lære at forstå, hvordan dine bekymringstanker fungerer, og hvordan du kan ændre dit forhold til dem. Vi vil arbejde med teknikker og metoder, der hjælper dig med at bryde de negative tankemønstre og stoppe tankemylderet.

Mange oplever den metakognitiv terapi både skånsom og let at gå til, da man ikke dykker ned i og forholder til sig en masse ting fra fortiden eller indholdet af alle vores svære tanker men har fokus på strategier til hvordan man mest hensigtsmæssigt kan forholde sig til alle disse tanker.

Kognitiv psykolog København

Til behandling af forskellige tilstande og symptomer

Hvad kan metakognitiv terapi hjælpe med?

Metakognitiv terapi har vist sig at være effektiv i behandlingen af en bred vifte af tilstande og symptomer, herunder bl.a.:

  • Angstlidelser – generaliseret angst, social angst, panikangst og OCD
  • Depression og nedtrykthed
  • Stress og stressrelaterede lidelser
  • Søvnproblemer og insomnia
  • Bekymringer
  • Lavt selvværd og manglende selvtillid
  • Beslutningstagning og problemløsning
  • Præstations- og eksamensangst.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan metakognitiv terapi kan hjælpe dig.

Lise Lildholdts kontor
MCT institute

Mine kvalifikationer som metakognitiv terapeut

Jeg har taget den 2-årige efteruddannelse i metakognitiv terapi (MCT) hos Adrian Wells fra MCT Instituttet, Manchester (MCT-I). Jeg er dermed certificeret metakognitiv terapeut og medlem af den danske afdeling af Metacognitive Therapy Institute. Dét er din sikkerhed for, at du modtager retvisende og korrekt metakognitiv behandling hos mig.

Start din rejse mod øget trivsel

Kontakt mig, og book en tid til metakognitiv terapi

Ønsker du at lære mere om, hvordan metakognitiv terapi kan hjælpe dig med at tackle dine bekymringer, negative tanker og følelser?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Dét gør du ved enten at ringe til mig eller ved at sende mig en e-mail på ll@liselildholdt.dk eller en sms til (+45) 20937745.

Psykolog Lise Lildholdt

Dét tilbyder jeg også

Psykologisk rådgivning og behandling

Erhvervspsykologisk rådgivning

Supervision

Anbefalinger

Jeg havde ikke troet at metakognitiv terapi var noget for mig, men efter at have gået i behandling i flere omgange uden det havde hjulpet mig, var jeg villig til at prøve det. Prøv det! Det virker!

– Stine, 37 år

Jeg kan virkelig anbefale både Lise som psykolog og metakognitiv terapi. Jeg har bare fået den bedste hjælp og har fået overskud til mit studie og mit liv igen. Tak Lise.

– Tobias, kbh, 22 år