Alle kan få brug for hjælp til håndtering af livets udfordringer

Livet kan være uforudsigeligt, og vi oplever alle udfordringer. Alle kan blive ramt af tilstande som angst, depression og stress. Alle kan også opleve voldsomme hændelser som tab og sorg, sygdom, ulykker, voldelige hændelser, overgreb m.m. Hvis du mærker, at du har behov for hjælp, kan jeg, som din psykolog, være en støtte igennem livets svære perioder. Det kan både være i akutopståede situationer, og det kan også være i forbindelse med gradvist opstået mistrivsel, hvor årsagerne kan være komplekse og svære at identificere.

Som psykolog kan jeg hjælpe dig med at identificere sammenhængsmønstre og strategier, der kan gøre en forskel for dig. Sammen vil vi arbejde på at finde de mest optimale måder at håndtere din livssituation på, så vi kan skabe gennemgående og vedvarende, positive forandringer i dit liv.

Min psykologiske rådgivning kan også være relevant for dig, der har behov for sparring i forhold til en konkret livssituation eller en arbejdsmæssig udfordring. Nogle gange kan en enkelt samtale skabe en stor ændring i dig og hjælpe dig med at se nye perspektiver.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig – uanset om det drejer sig om stress, overbelastning, problemer på arbejdet eller i familien. Sammen finder vi den tilgang, der styrker dit mentale velbefindende bedst, så du igen trives i livet.

Psykologisk rådgivning København

Du er ikke alene

Eksempler på nogle af de udfordringer og livssituationer, som jeg kan hjælpe dig med at tackle

Stress

Hvis du føler dig overvældet af stress, hvad enten det stammer på grund af arbejdspres eller personlige forhold, kan jeg hjælpe dig med at forstå og håndtere stressen samt udvikle coping-strategier for at reducere stressniveauet og forbedre din trivsel.

Angst

Oplever du angstsymptomer såsom konstant bekymring, panikanfald eller social angst, kan jeg hjælpe dig med at forstå de bagvedliggende årsager til din angst og arbejde med dig for at udvikle teknikker til at håndtere og reducere din angst. Læs også om metakognitiv terapi.

Depression

Hvis du oplever symptomer på depression, såsom nedsat humør, energitab, eller måske du helt har mistet interessen for de ting, som du ellers plejede at nyde, så kan jeg hjælpe dig med at forstå og tackle depressionen samt udvikle strategier til at forbedre din mentale sundhed og trivsel.

Lavt selvværd

Har du lavt selvværd, kan det påvirke din mentale sundhed, din selvtillid og dit generelle velbefindende. Jeg kan hjælpe dig med at arbejde med de underliggende årsager til dit lave selvværd, identificere negative tankemønstre og udvikle nye og sunde måder at opbygge en positiv selvopfattelse og selvtillid på ny.

Sygdom

Uanset om du selv er ramt af sygdom, eller om en af dine nærmeste pårørende er, kan det være en følelsesmæssig og mentalt udfordrende tid at håndtere og komme igennem. Jeg kan hjælpe dig med at arbejde med de følelser, der kan opstå i forbindelse med kritisk sygdom, herunder angst, usikkerhed og bekymringer, lige som jeg støtter dig i at finde måder at håndtere og mestre situationen på.

Det kan bl.a. omfatte en styrkelse af kommunikationen og relationen med dine pårørende, eller det kan handle om, at du skal lære at tage bedre vare på dig selv.

Unges mistrivsel

Jeg hjælper unge over 16 år med angst, depression, lavt selvværd, skoleproblemer, relationelle konflikter og identitetskriser. Jeg skaber et trygt rum til at udforske følelser og tanker i, og jeg hjælper den unge med at udvikle sunde coping-strategier, der styrker deres selvtillid og evne til at håndtere livets udfordringer.

I arbejdet med den unge udvikler jeg individuelt tilpassede behandlingsplaner for at fremme trivslen, og jeg inddrager forældrene i behandlingen.

Dét kan jeg også hjælpe med

  • Sorg og tab
  • Voldsomme hændelser og ulykker
  • Voldtægt og voldelige hændelser
  • Mistrivsel
  • Søvnproblemer
  • Parforholdsproblemer og udfordrende relationer
  • Skilsmisse
  • Arbejdsrelaterede problemstillinger såsom stress, overbelastning, samarbejdsvanskeligheder og -konflikter
Kognitiv psykolog København

Jeg arbejder også med udfordringer, som ikke er beskrevet her. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig og i givet fald hvordan.

Praktisk information

Sådan foregår en konsultation

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og behandling til voksne og unge over 16 år. Konsultationerne kan både foregå i min praksis i indre København, online eller telefonisk. Dét er op til dig, og hvad du føler dig bedst tilrette i. Det vigtigste er, at du er tryg, og at du føler dig godt tilpas.

Psykolog Lise Lildholdt

Anbefalinger

Jeg kan meget varmt anbefale Lise Lildholdt som psykolog. Jeg har gået hos flere psykologer tidligere og har aldrig rigtig følt, at det har hjulpet før. 

– Majbrit, 33 år

Jeg havde aldrig troet, at det kunne være så nemt og brugbart at gå til psykolog. Jeg troede, at det ville være grænseoverskridende, men Lise er så dygtig og sød og sjov, at det føles både nemt naturligt. Jeg har følt mig så set og hjulpet.

– Michael, 52 år

Dét tilbyder jeg også

Metakognitiv terapi

Supervision

Erhvervspsykologisk rådgivning