Priser

  • Individuel konsultation: 1200 kr.
  • Par og grupper: 1600 kr.
  • Mulighed for reducerede priser: Jeg tilbyder reducerede priser til studerende, og hvis man er uden arbejde. Kontakt mig for at høre nærmere herom.
  • Supervision: Kontakt mig for pris.
  • Erhvervspsykologisk rådgivning: Kontakt mig for pris.

Jeg er tilknyttet Sygeforsikringen danmark.

Hvis du har en forsikring eller har fået bevilget psykologsamtaler fra din arbejdsplads, sundhedsforsikring eller andre former for forsikringer eller pensionsselskaber kan den sandsynligvis benyttes hos mig.

priser psykolog

Kontakt mig – enten telefonisk eller i en e-mail

Book en tid til din første konsultation

Når du vil booke din første konsultation, kan det ske enten ved, at du sender mig en e-mail til ll@liselildholdt.dk eller en sms til (+45) 20937745. Jeg bestræber mig altid på at besvare alle henvendelser inden for kort tid.

Når vi har dato og tidspunkt på plads, sender jeg dig, sammen med bekræftelse på aftalen, en grundig vejledning, så du ved, hvordan du finder vej til min praksis. Vejledningen indeholder alle de praktiske oplysninger, der er rare for dig at vide, herunder tid, sted, parkeringsmuligheder mv.

Book en tid

Dét med småt, der er rart for dig at vide

Praktisk information og afbud

Afbud

Afbud meldes i så god tid som muligt, dog senest ét døgn i forvejen og skal ske skriftligt, enten pr. sms eller mail. Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid eller udeblivelse, betales fuld takst.

Booking

Du kan booke tid til en konsultation ved enten at sende mig en mail til ll@liselildholdt.dk eller en sms eller ringe til (+45) 20937745. Du kan også benytte formularen her på siden. Jeg besvarer altid alle henvendelser inden for kort tid.

Jeg sender dig en praktisk vejledning

Når du har booket tid til den første konsultation, sender jeg dig en bekræftelse på aftalen sammen med en grundig vejledning, så du ved, hvordan du finder vej til mig. Vejledningen indeholder alle de praktiske oplysninger, der er rare for dig at vide.

Sprog

Har du brug for, at samtalen foregår på engelsk? Så orientér mig blot herom – dét er intet problem.

Do you need the conversation to take place in English? Just let me know. I am fluent in both Danish and English.

Det starter med, at du rækker ud

Må jeg hjælpe dig godt videre i dit liv?

Psykolog København Lise Lildholdt

Dét tilbyder jeg

Psykologisk rådgivning og behandling

Metakognitiv terapi

Supervision

Erhvervspsykologisk rådgivning

Anbefalinger

Alle burde have en Lise i deres liv. Lise har hjulpet mig så meget på rigtig mange måder, og jeg er kommet videre med nogle ting i mit liv, jeg aldrig havde drømt om. Tak, for hjælpen.

– Helle, 47 år

Tak, for din kæmpe hjælp, Lise. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik den tidligere. Tror jeg både privat og arbejdsmæssigt ville have været et andet sted i dag, hvis jeg havde fået denne hjælp tidligere i mit liv.

– Elisabeth, leder