Hvis du ønsker lidt viden om mig:

Lidt om min faglige baggrund, arbejdsmetoder og erfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet tilbage i 2004 og autoriseret af Psykolognævnet (cand.psych. aut.). Jeg er specialiseret i klinisk psykologi og psykotraumatologi. Jeg har en bred arbejdserfaring og derfor en masse viden at trække på. Jeg har efteruddannelser fra Oxford Universitet, England og Manchester Universitet, England, og fra Becks Institute, USA. Jeg arbejder med metoder fra både CBT, mindfulness og ACT og den Metakognitive metode (MCT).

Senest er jeg certificeret i metakognitive terapi (MCT), som er den nyeste metode inden for den kognitive tilgang. Dét kan du læse mere om lige her. Jeg er desuden uddannet stresscoach og søvncoach.

Jeg søger altid at holde min faglighed ved lige, og jeg deltager på mange kurser og har en række efteruddannelser. Jeg rejser gerne derhen, hvor de dygtigste mennesker er. Der er så meget spændende, ny forskning, så meget udvikling, som jeg nyder at følge med i og lære fra. I mit arbejde benytter jeg kun evidensbaserede metoder for altid at sikre det bedste resultat.

Arbejdsmæssigt har jeg en bred erfaring fra både Psykoterapeutisk Center Stolpegården, Skleroseforeningen, Center for Voldtægtsofre (Rigshospitalet), Havarikommissionen for Vejtrafikulykker og som partner og direktør ved Psykologcentret Trekanten gennem mange år.

I dag er jeg privatpraktiserende psykolog i praksis af eget navn sammen med dygtige kollegaer i et praksisfælleskab i det indre København.

Selv bor jeg på Frederiksberg med min familie. Jeg elsker at rejse – og gør det også meget. Dét er en af de måder, hvorpå jeg lader op. Derudover holder jeg enormt meget af at dyrke motion, og så forsøger jeg selv at bruge de redskaber, jeg arbejder med til daglig, herunder bl.a. mindfulness, som jeg virkelig nyder at praktisere.

Lise Lildholdt
Lise Lildholdts kontor

Som psykolog er jeg lyttende og nærværende

– men du vil også opleve, at jeg tager aktiv del i snakken.

Jeg er meget aktiv og løsningsfokuseret i min psykologiske tilgang, og i en konsultation med mig er det ikke blot dig, der taler, men os begge, der har en dialog sammen. Dén er jeg en aktiv del af.

Vi mennesker kan få en masse ud af samtaler, men det er min erfaring, at det nogle gange kan være svært at omsætte snak til konkret handling, som du selv kan implementere i det virkelige liv. I en konsultation med mig får du derfor konkrete redskaber til at skabe vedvarende forandring i dit liv.

Lise Lildholdts kontor

Det handler om, at du skal være tryg

Dét er faktisk min fornemmeste opgave.

Mange oplever det som både grænseoverskridende og svært at komme til psykolog – særligt den første gang. Måske du kan nikke genkendende til denne bekymring? Nogle kan også være usikre på, om det overhovedet er det rigtige første skridt at tage. Det er helt normalt. Det kan være utroligt svært selv at definere nøjagtig, hvad man har brug for – særligt i krisetider eller i livsperioder, hvor overskuddet ikke er det største.

Jeg betragter det som min opgave at hjælpe dig med at skabe indblik i og overblik over din situation. Og jeg ved, at det kan være svært at lykkes med alene.

Din konsultation med mig er din tid. Der findes ikke én tilgang eller behandlingsmetode, som passer til alle mennesker og alle problemstillinger. Vi er alle forskellige – heldigvis. I mødet med dig, finder jeg derfor ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe netop dig. Jeg arbejder meget eklektisk og trækker på en lang række erfaringer og metoder, når jeg skræddersyr dit forløb.

Jeg har som psykolog fuld tavshedspligt, og du kan være helt tryg ved at det vi taler om ikke komme videre på nogen måde overhovedet.

Dét tilbyder jeg

Psykologisk rådgivning og behandling

Metakognitiv terapi

Supervision

Erhvervspsykologisk rådgivning