Til psykologer og andre faggrupper, der ønsker psykologfaglig supervision

Jeg har stor erfaring som supervisor, og jeg tilbyder supervision af både psykologer og andre faggrupper. Jeg superviserer ofte nyuddannede psykologer på vej mod autorisation – og både individuelt og i grupper.

I supervisionen kan du som psykolog eller anden fagperson få støtte og vejledning i din faglige praksis. Det er en struktureret proces, hvor du kan reflektere over dine erfaringer, udfordringer og dilemmaer i dit arbejde og igennem et samarbejde med mig få nye indsigter og perspektiver. Supervision er relevant for dig, der ønsker at styrke din faglige udvikling og kvalitetssikre din praksis.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i en dialog om, hvordan et supervisionsforløb med mig kan se ud. Har du brug for et længerevarende supervisionsforløb, så giver jeg gerne en særlig, skræddersyet pris herpå.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Supervision København
Lise Myhre Lildholdt

Særligt til nyuddannede psykologer

Supervision af psykologer på vej mod autorisation

Supervision kan både foregå individuelt og i grupper alt efter dine – eller jeres – behov og præferencer.

Som supervisor er det min fornemmeste opgave at skabe et trygt rum, hvor du frit kan dele dine oplevelser og refleksioner. Jeg vil lytte aktivt, stille uddybende spørgsmål og give dig feedback og vejledning baseret på min mangeårige erfaring og ekspertise. Jeg tilpasser altid supervisionen til dine individuelle behov og udviklingsmål.

Jeg er vant til at supervisere nyuddannede psykologer på vej mod autorisation. Derfor har jeg indgående kendskab til de udfordringer og dilemmaer, man som nyuddannet psykolog kan stå overfor i sit arbejde. Jeg inddrager også gerne mine egne erfaringer og anbefalinger.

Jeg er lyttende, empatisk og konstruktiv i min tilgang og skaber et støttende og tillidsfuldt miljø, hvor du både kan udforske dine faglige udfordringer og udvikle dig som professionel.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre, hvad jeg kan tilbyde dig.

Lise Myhre Lildholdt

Dét tilbyder jeg også

Psykologisk rådgivning og behandling

Metakognitiv terapi

Erhvervspsykologisk rådgivning